analoge babyfoon

Analoge babyfoon

Analoge babyfoon

De analoge babyfoon kun je vergelijken met een radio. Het werkt namelijk via dezelfde golven en het doel is ook om het geluid van de babykamer naar de plek waar ouders zitten te brengen. In de meeste gevallen kun je zelf de gevoeligheid en het volume afstellen. Zo weet je altijd zeker dat je het hoort als er iets aan de hand is, maar niet gestoord wordt bij het minste of geringste. Er zijn tegenwoordig ook modellen met een ECO stand waardoor er minder energie verloren gaat. Let wel op het afstellen van kanalen. Wanneer je op hetzelfde kanaal zit als de buren met een analoge zender/ontvangt dan kan het nogĀ  wel eens zijn dat het stoort.

De babyfoon zonder straling

De analoge babyfoon is de eerste babyfoon zonder straling. Hierdoor geef je jouw kind een gezonde opvoedingen en daardoor wordt hij of zij minder snel ziek. Wanneer mensen, maar vooral baby’s aan een hoog stralingsniveau worden blootgesteld kan dit zorgen voor infecties en doorbloedingsproblemen. Vaak zijn deze babyfoons ook vele malen voordeliger als de babyfoon met camera. Dit is dan ook de voornaamste reden dat mensen dit toestel kopen. Deze babyfoons hebben minder last van storingen door bijvoorbeeld betonnen muren. Dus als je voor zekerheid en veiligheid gaat is dit de perfecte keuze.

baby in pink shirt lying on white textileWaarom een Analoge babyfoon aanschaffen?

Een analoge babyfoon is een gezonde en duurzame keuze. Doordat je jouw kind niet blootstelt aan straling loopt hij of zij minder risico op gezondheidsproblemen. Daarnaast is het bereik van deze modellen met tussenkomst van een betonnen muur veel beter. Je weet dus (bijna) altijd dat je geen geluidje hoeft te missen. De duurdere modellen zijn voorzien van een signaal dat een geluid afgeeft wanneer er geen bereik is. Echter kun je al voor een zachte prijs deze babyfoons kopen.