babyfoon groot bereik

babyfoon groot bereik

Babyfoon groot bereik

Een babyfoon groot bereik kun je ook buiten de deur bereiken. Er zijn op dit moment zelfs modellen die 3-5 kilometer aan bereik hebben. Vaak wordt er dan gebruik gemaakt van PMR techniek. Dit is een techniek die de portofoons van hulpdiensten ook hebben. Daarnaast zou je ook kunnen kiezen voor een WIFI babyfoon. Deze hebben altijd verbinding als ze aan de router of WIFI versterker zijn gekoppeld. Het voordeel van deze babyfoon is dat er meerdere gebruiker toegevoegd kunnen worden in een app. Ook heb je overal ter wereld toegang tot de beelden en het geluid met het account wat is aangemaakt. Dan zijn er ook nog digitale babyfoons die een bereik hebben tot wel 1 kilometer.

Waarom een babyfoon met groot bereik kiezen?

Een babyfoon groot bereik geeft mensen wat meer vrijheid. Wanneer je even koffie wil drinken bij de buren of iemand anders in de buurt hoef je niet meer bang te zijn om van huis te gaan. Je bent immers in de buurt, maar kunt toch nog je eigen leven leiden. Wanneer er toch geluid of beweging is ontvang je vaak een geluidje op de babyfoon of een melding op je app. Er is dan nog genoeg tijd om even naar de baby te kunnen gaan kijken. Ook wanneer je bijvoorbeeld in het park bent kun je dit gebruiken. Dit doen dan niet voor niets veel mensen. Tevens zijn er ook babyfoons met camera. Deze zijn vaak draaibaar en kantelbaar waardoor je de hele ruimte kunt zien. De modellen met een ouder unit kunnen vaak 1-3 kilometer buiten de deur worden meegenomen. Echter zijn de WIFI varianten overal ter wereld te raadplegen. Zorg wel dat er in huis altijd een goede WIFI verbinding is en indien nodig kun je dit met een WIFI versterker uitbreiden.

baby's white and black bassinet

Dit zijn de voordelen van de babyfoon

Veel mensen krijgen een veiliger en rustiger gevoel wanneer zij een babyfoon groot bereik in huis hebben. Zij hoeven niet bang te zijn als ze in de tuin gaan werken dat ze de baby niet meer horen. Vaak zit er een hoofdtelefoon functie op en kun je de babyfoon met een clip aan je broek vastmaken. Meestal wordt er een geluid afgespeeld als er bewogen wordt of wanneer de baby geluid maakt. De gevoeligheid kun je vaak zelf afstellen met knoppen op de babyfoon. Echter kan het ook zijn dat de aanbieder gebruik maakt van een Bluetooth of WIFI verbinding. Dan zal je via de app op je telefoon op tablet de gevoeligheid moeten aanpassen.

Je hoeft zo nooit meer iets te missen van de baby. Ook zijn er veel modellen voorzien van voorgeprogrammeerde slaapliedjes of een terugspreek functie. Hiermee kun je dus op afstand proberen de baby rustig te maken of weer verder te laten slapen. Soms zijn er ook modellen met een nachtlamp die de ademhaling van de baby kan beïnvloeden op een positieve manier.

Waar kun je deze kopen?

Bij de babywinkel kun je vaak ook een babyfoon groot bereik kopen. Echter is het op steeds meer plekken te verkrijgen. Denk hierbij aan een grote elektronica zaak of een van de (online) warenhuizen. Het is wel verstandig om vooraf op het internet research te doen naar verschillende modellen. Eventueel zou je het ook online kunnen bestellen zodat je gebruik kunt maken van het herroepingsrecht. Het voordeel van online is dat je precies ziet wat de mensen van een bepaald merk of babyfoon vinden. Hierdoor kun je een nog verstandigere keuze maken. Sommige mensen kijken ook naar de testen die de consumentbond doet. Veel webshops laten ook zien wat de beste koop of als beste getest is door de consumentenbond. Zo kun je een duurzame keuze maken waarmee je jarenlang vooruit kunt.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een babyfoon met groot bereik?

Tijdens de aankoop van een babyfoon groot bereik let je op een aantal punten. Voor veel mensen is dit het aantal functies wat een babyfoon kan bieden. Denk hierbij aan nachtzicht wanneer er een camera aanwezig is of slaapliedjes die je met een druk op de knop kunt afspelen. Vervolgens wordt er natuurlijk ook naar de beste prijs gezocht. Het is verstandig om vooraf al te kijken naar veilingen of aanbiedingen van winkels. Zo heb je al 9 maanden de tijd om een babyfoon voor de juiste prijs te kopen. Ook zijn de ervaringen van andere mensen vaak beslissend in de aankoop. Het is dus verstandig om een grote webshop te kiezen met veel reviews.