babyfoon zonder camera

Babyfoon zonder camera

Babyfoon zonder camera

Het grootste voordeel van een babyfoon zonder camera is dat deze minder straling uitstraalt. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van ouder en kind. Daarnaast wordt de privacy ook gewaarborgd en kan het kind in alle rust opgroeien. Vaak hebben deze modellen ook een beter bereik. Wanneer je dus in een groot huis woont kun je overal de babyfoon meenemen zonder last te hebben van ruis. Dit zorgt ervoor dat je in de spaarzame uurtjes dat de baby slaapt ook nog even wat aan het huis kunt doen. Vaak zijn ze ook nog eens vele malen goedkoper als een babyfoon met camera. Je bespaart dus geld en daarnaast kan je kind gezond opgroeien.

Bekijk de top 3 Alecto babyfoon zonder camera …

De voordelen

Het grootste voordeel van een babyfoon zonder camera is dat deze goedkoper is in de aanschaf. Vaak gaan deze ook nog eens vele malen langer mee omdat er minder onderdelen aan kapot kunnen gaan. Daarnaast is het bereik ooit wel tot 3 kilometer met bijvoorbeeld de PMR babyfoon. Deze maakt van dezelfde technieken gebruik als de walkie talkie of portofoon die ook door politie en evenementen wordt gebruikt. Dit betekend dus dat je een duidelijk bereik hebt waarmee je ook op grote afstand nog wat hoort. Meestal bestaan de sets uit een ontvanger en zender. Als je er een op baterijen of accu hebt kun je deze overal meenemen, Heb je er een die op stroom werkt dan zul je op de andere plaats een stroompunt nodig hebben.

Waarom kiezen mensen voor een Babyfoon zonder camera?

Veel mensen kiezen voor de babyfoon zonder camera omdat zij willen dat hun kind met zo min mogelijk straling opgroeit. Gelukkig hebben we tegenwoordig ook een ECO stand waarbij de babyfoon alleen maar aangaat bij geluid of beweging. Dit betekend dus dat er geen straling vrijkomt wanneer de baby lekker rustig ligt te slapen. Er zijn zelfs 100% stralingsvrije analoge babyfoons. Zo loop je baby minder kans op bloedingen of infectieziektes. Echter zit er een nadeel aan de stralingsvrije modellen deze hebben eerder last van storingen. De meeste mensen kiezen dit model dan ook uit vanwege de betaalbaarheid en voor de gezondheid van een baby.

white wooden bed frame with white wooden bed frameWaar kun je deze kopen ?

Je kunt de babyfoon zonder camera op steeds meer plekken kopen. Zo zijn er online grote warenhuizen die een uitgebreide collectie met babyfoons. In principe zijn er ook steeds meer babywinkels te vinden in Nederland. Het grote voordeel hiervan is dat je advies op maat krijgt in de winkel. Je kunt dan alles vragen wat je wil weten, maar dit kun je natuurlijk ook online lezen. Waarom veel mensen het online bestellen is dat de reviews van een product de klant over de streep trekken. Wanneer er veel positieve staan of ze komen als beste uit de test van bijvoorbeeld een consumentbond dan verkopen ze wel. Echter als er veel negatieve reviews staan dan wordt het model wat slechts is bijna nooit verkocht of tegen dumpprijzen.

Waar let je op bij de aankoop van een Babyfoon zonder camera?

Bij de aankoop van een babyfoon zonder camera kun je op verschillende punten letten. Het belangrijkste is om de juiste prijs en kwaliteit verhouding zien te vinden. Daarnaast let je natuurlijk ook op de mogelijkheden die de babyfoon te bieden heeft. Tegenwoordig is duurzaamheid ook een belangrijk punt om op te letten. Een babyfoon wordt gemiddeld 3 tot 5 jaar gebruikt en dan wil je er ook wel tegenaan kunnen en niet ieder jaar een nieuwe moeten kopen. Ook zijn er mensen die het belangrijk vinden dat de baby gezond opgroeit. Zij kiezen dan voor een stralingsvrij of ECO babyfoon. En natuurlijk wordt deze babyfoon ook veel verkocht om het feit dat zij soms wel een bereik tot 3 kilometer hebben. Zo kun je lekker in de tuin genieten zonder je zorgen hoeven te maken over de baby.

Ga voor een betrouwbare verbinding ook zonder netstroom met een Babyfoon zonder camera

Een babyfoon zonder wordt veelal verkocht vanwege het feit dat deze een betrouwbaar bereik hebben. Er is zelde tot nooit een storing doordat de babyfoons zich automatisch afstellen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een specifiek kanaal te selecteren. Echter kan het wel zijn dat de buren dit ook hebben en dan loop je kans op storing. Het is dus verstandig om te investeren in een model wat automatisch naar het juiste kanaal zoekt. Daarnaast zijn er veel modellen met een accu die een signaal geven bij beweging of geluid. Ook wanneer je een groot huis hebt en veel afstand aflegt dan houden zij je op de hoogte.