stralingsvrije babyfoon

Stralingsvrije babyfoon

Stralingsvrije babyfoon

Een stralingsvrije babyfoon wordt steeds meer gekocht door de mensen. Dit komt omdat steeds meer mensen bang zijn voor de blootstelling aan straling. Straling kan er namelijk voor zorgen dat mensen en baby’s diarree, misselijkheid of een tekort aan bloedlichamen krijgt. Ook heb je een verhoogde kans op bloedingen en infectieziekten. Dit wil je voor jezelf niet, maar al zeker niet voor de kwetsbare baby. Ook is deze babyfoon heel betaalbaar waardoor hij door het merendeel van de Nederlandse bevolking wordt gekocht.

De voordelen van een Stralingsvrije babyfoon

Een stralingsvrije babyfoon is niet alleen beter voor de gezondheid, maar heeft meestal ook een bereik tot wel 3 kilometer. Je zou dus in principe tijdens het uitlaten van de hond de digitale¬† babyfoon overal mee naar toe kunnen nemen. In de meeste gevallen beschikken ze ook over een accu waardoor er niet teveel batterijen worden weggegooid. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar zo kun je ook op de babyfoon rekenen. Ook zijn deze sets makkelijk uit te breiden met meerdere zenders en ontvanger. Je kunt het dus ook gebruiken voor meerdere kinderen of baby’s in huis.

photo of baby laying on bedKies voor een grote bereik babyfoon

De stralingsvrije babyfoon heeft een bereik tot wel 3000 meter. Je kunt het dus ook prima gebruiken wanneer je met de andere kinderen in het park aan het voetballen bent. In de buitenlucht heb je daarnaast minder kans op storingen of ruis doordat er geen storingselementen aanwezig zijn. Ook is deze babyfoon ideaal wanneer je een feestje hebt want in de meeste gevallen kan je een hoofdtelefoon er op aansluiten. Dit zorgt ervoor dat je ondanks de drukte toch nog kunt horen hoe het met de baby gaat. Op deze manier heeft het bezoek er ook geen last van. Kortom genoeg mogelijkheden en dat alles voor een betaalbare prijs.