PMR babyfoon

PMR babyfoon

PMR babyfoon

Een PMR babyfoon heeft dezelfde werking als de analoge variant. Echter is het verschil dat dit model stralingsvrij is wat beter voor de gezondheid van de baby en de ouders is. Het bereik van de verschillende modellen kan wel oplopen tot maar liefst 3000 meter. Je kunt dus bij wijze van spreken een kopje suiker halen bij de buren of verderop in de straat en toch je baby in de gaten houden. Ze gebruiken deze techniek ook bij de hulpdiensten of een walkie talkie.

Een duurzame keuze maken

De PMR babyfoon is een duurzame keuze omdat deze stralingsvrij is. Dit is namelijk beter voor de gezondheid en een duurzame samenleving. Echter kan op dit toestel wel eerder een storing komen, maar in de praktijk valt dit nog reuze mee. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om een melding of geluidje te krijgen op de babyfoon wanneer de accu bijna leeg is of dat de verbinding niet werkt. Deze modellen zijn compact en kun je dus makkelijk overal mee door het huis heen meenemen. Wanneer je hem in de zak doet moet je wel even de toetsen vergrendelen.

baby's white and green diaperDit is waarom mensen massaal kiezen voor de PMR babyfoon

De PMR babyfoon is een makkelijk model om in de hand te nemen. Hierdoor kiezen veel mensen voor dit model. Zij kunnen op deze manier ook even in de tuin werken als de baby nog ligt te slapen. Eventueel kan er ook nog een externe microfoon op worden aangesloten waar je bijvoorbeeld slaapliedjes in doet zingen. Ook zit er vaak een hoofdtelefoon aansluiting op waarmee je ervoor zorgt dat het geluid direct in je oren binnenkomt. Dit is ook handig tijdens feestjes want zo mis je geen geluid meer. De meest modellen zijn oplaadbaar waardoor je dus niet elke batterijen hoeft te vervangen.