DECT babyfoon

DECT babyfoon

DECT babyfoon

De DECT babyfoon is een 100% storingsvrije manier om je kind in de gaten te houden. Het bereik van deze techniek ligt gemiddeld tussen de 100 en 300 meter. Via een digitale verbinding kun je dus precies horen wat er gebeurd op de slaapkamer. In de meeste gevallen heb je 1 zender en 1 ontvanger. Sommige sets kunnen worden uitgebreid met meerdere zenders of ontvangers. Op deze manier kun je dus meerdere kinderen tegelijk in de gaten houden. Ideaal voor mensen die meerdere kinderen hebben of voor diegene die graag doet oppassen op baby’s.

Waarom hiervoor kiezen?

De DECT babyfoon geeft een zeker en veilig gevoel aan ouders en de oppas. Op deze manier hoeven zij niet continue op de slaapkamer aanwezig te zijn. Toch kunnen zij op de hoogte blijven van wat er op de babyslaapkamer gebeurd. De meeste babyfoons zijn voorzien van geluid en een microfoon, maar in sommige gevallen wordt je ook gewaarschuwd door een bliep. Vandaag de dag zijn er ook veel toestellen voorzien van een ECO modus. Hiermee kun je aanzienlijk wat batterij en stroom besparen, maar het zendt ook nog eens minder straling uit. Zo kan je kind veilig en gezond opgroeien op een duurzame manier.

baby's sleeping on white comforterDe voordelen van een DECT babyfoon

De DECT babyfoon is al jaren de meeste verkochte babyfoon wereldwijd. Dit komt omdat ze werken en in de meeste gevallen eenvoudig te bedienen zijn. Je kunt zelfs modellen vinden waar bijvoorbeeld slaapliedjes op voorgeprogrammeerd zijn. Hierdoor kun je eerst proberen om zo de baby in slaap te brengen voordat je naar de kamer moet rennen. Het meer zelfstandig opvoeden van een baby zorgt er vaak voor dat er minder gehuild wordt. Het is echt niet zo dat je je kind te weinig aandacht geeft. Je geeft zelfs zoveel om hem of haar dat je ze het beste gunt.