Wifi babyfoon

Wifi babyfoon

Wat is een Wifi babyfoon?

Een Wifi babyfoon gebruik je om in de gaten te houden of je baby lekker ligt te rusten. Vaak worden deze geleverd met een camera die je op de slaapkamer plaatst en een basis unit waarop je de beelden kunt bekijken. We zien ook steeds meer modellen die deze functie aanbieden op een mobiele telefoon of tablet. Zo kan je overal waar je bent de baby in de gaten houden. Het bereik van WIFI is onbeperkt mits je een mobiele internet verbinding hebt op je telefoon of tablet.

Wat kun je hiermee?

De voordelen van een Wifi babyfoon zijn ongekend. Zo kun je notificaties op je mobiel instellen wanneer een baby beweegt of geluid maakt. Iedereen heeft tegenwoordig zijn telefoon op zak waardoor geen geluidje of trilling meer gemist wordt. Ook is het soms mogelijk om meerdere gebruikers aan een app toe te voegen. Op deze manier heeft ook de oppas of familie toegang tot de babyfoon. Vaak zitten er ook extra functies op zoals een nachtlicht of slaapliedjes. Hierdoor hoef je dus niet meer meteen van de bank te springen.

baby laying on bedWaarom kiezen mensen voor een Wifi babyfoon?

Een Wifi babyfoon is vaak voordeliger als een babyfoon met camera. Dit komt omdat de ouder unit niet meer meegeleverd hoeft te worden. Daarnaast voorziet het ouders, familie en vrienden van alle gemakken. Je krijgt een push bericht als de baby beweegt of geluid maakt op je telefoon of tablet. Daarnaast heb je ook een visueel zicht want het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat de baby zichzelf omdraait. Met een stabiel Wifi netwerk heb je altijd bereik en hoef je dus niet bang te zijn dat je een beweging of geluid mist. Het geeft een zeker en veilig gevoel aan iedereen die de baby in de gaten wil houden.