Verbinding babyfoon

Verbinding babyfoon

Verbinding babyfoon

Er zijn verschillende manieren om verbinding te maken met een babyfoon. Zo zijn er leveranciers die een eenvoudige handleiding erbij leveren om dit uit te leggen. Meestal gebeurd het standaard in de fabriek, maar in sommige gevallen kan het nodig zijn om dit handmatig te doen. Vaak is het dan door het indrukken van een knop op de voor of achterzijde te regelen. Wanneer je een babyfoon met camera koopt dan kan het zijn dat je eerst een app moet downloaden.

Hoe werkt het ?

Vaak wordt er verbinding gemaakt tussen een babyfoon en ontvanger door op een knop te drukken. Met de moderne babyfoons kan het ook zijn dat je een app op je smartphone of tablet moet downloaden. In dat geval moet je vaak eerst een account registeren. In sommige gevallen gaat het eenvoudig door het scannen van een QR code op de babyfoon. Ook kan het zijn dat je een unieke code moet overtypen in de app om verbinding te kunnen maken. Ook kan het zijn dat je de babyfoons dan nog moet verbinden met de WIFI zodat je overal toegang hebt tot het beeld en geluid. Raadpleeg altijd de meegeleverde handleiding van de fabrikant.

De juiste verbinding leggen tussen babyfoon en ontvanger

De eerste keer een verbinding leggen tussen babyfoon en ontvanger kan vaak makkelijk gedaan worden. Op de doos of een bijgeleverde handleiding zie je precies hoe je dit moet doen. Soms zijn er ook video’s op het internet die dit heel duidelijk uitleggen.