Babyfoon met app

Babyfoon met app

Babyfoon met app

De babyfoon met app is razend populair geworden in korte tijd. Doordat we door corona in thuis isolatie moesten is het hard gegaan. Op deze manier konden familie en vrienden de baby toch nog bewonderen ondanks dat zij niet op bezoek mochten komen. Echter is het ook fijn om in de pauze naar je pasgeboren baby te kunnen kijken. Het bereik is vaak onbeperkt aangezien het via een WIFI verbinding in huis gaat. Wel heb je buiten de deur WIFI of een mobiel netwerk nodig op de telefoon of tablet om beeld te kunnen ontvangen. Daarnaast zijn er ook diverse modellen waarmee je de meest leuke foto’s kunt maken, maar ook een leuke video van de baby die lekker ligt te draaien. Vaak kunnen er wel tot 5 gebruikers aan de app toegevoegd worden. Zo heeft bijna iedereen toegang tot de beelden.

Ga voor een moderne beleving

De babyfoon met app geeft een totaal beleving aan ouders, vrienden en familie die gebruik hiervan maken. Je hebt namelijk naast het geluid ook een beeld bij de babykamer. Veel modellen zijn ook voorzien van een nachtzicht tot wel 5 meter. De infraroodfunctie die de camera hiervoor gebruikt zorgt voor een duidelijk en helder beeld dag en nacht. Ook zitten er vaak handige en leuke functies op de verschillende babyfoons. Neem bijvoorbeeld de voorgeprogrammeerde muziek  die ervoor kan zorgen dat de baby weer rustig in slaap valt. Echter zijn er ook modellen met een speciale nachtlampfunctie die de ademhaling van de baby reguleert.

Waarom de Babyfoon met app steeds populairder wordt

De babyfoon met app wordt steeds populairder door verschillende factoren. Allereerst zijn wij steeds meer visueel ingesteld waardoor wij ook beeld bij het geluid willen. Ook zitten er handige functies op waardoor we meer tijd over houden voor ontspannen. In een tijd dat mensen steeds meer uren moeten maken op het werk is dit zeker handig. Ook de corona crisis heeft ons inzichten gegeven. Met de lockdown was het niet mogelijk om de baby te bezoeken en de groei te volgen. Het was dus de perfecte manier om verschillende mensen te laten genieten van jouw pasgeboren baby. Ook heb je op deze manier overal ter wereld toegang tot de beelden. Voor mensen die veel in het buitenland zijn is dit dus ideaal om hun kind te kunnen zien opgroeien.crib with sheep pillow and crib mobile

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn vele mogelijkheden met de babyfoon met app. Je kunt afhankelijk van het model bijvoorbeeld ook in de nacht genieten van de baby, maar ook inzoomen is steeds vaker mogelijk. Zo kun je zelf bepalen van welke afstand je de baby wil bewonderen. In de meeste gevallen kun je de app op iedere smartphone of tablet installeren. Echter zijn er ook modellen waarbij een touchscreen wordt meegeleverd en die ook te gebruiken is met de app. Ook krijg je van alles een melding op je mobiele apparaten. Zelfs wanneer een baby beweegt kun je meldingen instellen zodat je altijd op de hoogte bent. Op deze manier heb je ook in geïsoleerde huizen een goed en sterk bereik. WIFI heeft vaak minder last van storingen van muren als de analoge modellen.

De Babyfoon met app op afstand gebruiken

Met een app de babyfoon op afstand gebruiken? Het klinkt als toekomstmuziek, maar het is toch al enkele jaren mogelijk. Met deze babyfoons is het mogelijk om overal ter wereld te bekijken hoe het met de baby gaat. In de meeste gevallen kun je tot wel 5 mensen dit in de gaten laten houden. Daarnaast zijn vaak voorzien van handig snufjes zoals nachtzicht of slaapliedjes. De beelden zijn dus echt privé en worden ook versleuteld verstuurd. Zonder in te loggen kan niemand de beelden zien van jouw baby. Er zijn zelfs modellen die uit te breiden zijn tot 4 camera’s. Hiermee kun je dus meerdere ruimtes of kamers van kinderen in de gaten houden. Zo heb je altijd overzicht over wat er in jouw huis gebeurd.

Conclusie Babyfoon met app kopen

De babyfoon app kopen is al mogelijk met een prijs onder de 100 euro. Afhankelijk van de functies die je erop wil hebben kan de prijs oplopen tot 300 euro ongeveer. Het is natuurlijk dan wel een duurzame keuze omdat je de babyfoon gemiddeld toch zon 3 of meer jaren gebruikt. Tijdens je zoektocht naar de perfecte babyfoon is het altijd verstandig om ook de reviews te lezen. Op deze manier weet je hoe de mensen de camera ervaren hebben in huis. Ook kom je er zo achter hoe de klantenservice je van dienst kan zijn bij storingen e.d. Het is wel de bedoeling namelijk dat je met een gerust hart van huis kunt gaan.