Eufy Babyfoon

Eufy Babyfoon

De Eufy babyfoon heeft een heel goede camera met een scherm van 5 inch. Het scherm is heel duidelijk en laat alles goed zien. Het is beter dan andere babyfoons waarbij het beeld minder scherp is. Bovendien is het een hyper modern apparaat wat wordt geleverd met een ouderunit. Een babyfoon met ouderunit heeft toch de voorkeur van de ouders omdat ze dan niet afhankelijk zijn van een smartphone, tablet of computer.

Wat zijn de belangrijkste eignschappen van de Eufy Babyfoon?

Met de babyfoon kan je praten met je baby, zelfs als je in een andere kamer bent. Er zit een microfoon en luidspreker in de babyfoon waardoor dit mogelijk is. Deze babyfoon met camera en de ontvanger zijn verbonden via een speciale technologie genaamd FHSS. Dit zorgt ervoor dat de beelden veilig worden verstuurd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iemand anders de beelden kan zien.

Je hebt geen extra lenzen nodig voor de camera. Als je baby veel beweegt, kan je gewoon een andere lens gebruiken om alles beter te kunnen zien. Je kan de lens draaien of kantelen, zodat je altijd goed zicht hebt op je baby. Als je baby huilt, krijg je meteen een melding op de babyfoon. Zo weet je meteen dat er iets aan de hand is, zelfs als je aan het slapen bent. De babyfoon heeft ook een groot bereik van 140 meter. Dus in principe het maakt niet uit waar in huis je bent, het signaal blijft goed werken.

Een overzicht van de kenmerken

Wij zetten hieronder de kenmerken van de Eufy Babyfoon voor je op een rijtje.

Een totaal overzicht: Het scherm van de camera is heel goed en heeft een mooie resolutie en een formaat van 5 inch. Het beeld is veel duidelijker dan normaal.

Brede kijkhoek van 110 graden: Je hebt geen extra lenzen nodig. Als je baby veel beweegt, kun je de speciale lens gebruiken om alles beter te kunnen zien. Zo kun je een groot stuk van de kamer bekijken. Om precies te zijn gaat het hierbij om een kijkhoek van 110 graden.

Bekijk de gehele ruimte: Je kunt de lens draaien zodat je alles goed kunt zien, ook als het schuin is. Of je kunt de lens kantelen zodat je alles rechtop kunt bekijken. Hij is namelijk 360 graden te draaien en als hij op de juiste stand staat dan heb je een kijkhoek van 110 graden.

Signalen en meldingen: De camera geeft meteen een seintje als je baby huilt, zelfs als jij aan het slapen bent. Zo kun je er altijd op vertrouwen dat je het hoort als er iets met de baby is en dat geeft (nieuwe) ouders veel rust.

Bereik tot wel 140 meter: De camera werkt tot wel 140 meter ver, dus het maakt niet uit waar je in huis bent. Je blijft altijd verbonden.

Slaap beter als ouder met een kwalitatieve babyfoon

Als ouder kun je een stuk beter slapen wanneer je zeker weet dat je kindje niks overkomt en dat is waar de Eufy babyfoon om de hoek komt kijken. Als het tijd is om naar bed te gaan, blijft de nachtkijker technologie opletten, zodat je lekker kunt slapen. De batterij kan worden opgeladen en gaat wel 15 uur mee. Dan kun je altijd makkelijk controleren. Je kunt er ook voor kiezen om de batterijen de hele dag op te laden, maar dan gaan ze sneller leeg.

Er zit een microfoon en luidspreker in waarmee je direct met je baby kunt praten, zelfs als je ergens anders in huis bent. Soms is het genoeg om gewoon iets tegen hem te zeggen of een liedje te zingen, zonder uit bed te hoeven komen. Dan kun je meteen weer omdraaien.

Waarom de Eufy babyfoon en wat weten we over het merk zelf ?

De Eufy babyfoon is in de volksmond nog niet zo heel bekend, maar online hebben ze een groot bereik bij ouders. Het merk Eufy weet zich ook te onderscheiden, door juist te focussen op 1 babyfoon. Ze zijn voornamelijk bekend van beveiligingsapparatuur en daarom is de zijafslag naar een babyfoon ook niet zo gek te noemen.

Als het tijd is om naar bed te gaan, blijft de nachtkijker technologie opletten, zodat je lekker kunt slapen. De batterij kan worden opgeladen en gaat wel 15 uur mee. Dan kun je altijd makkelijk controleren. Je kunt er ook voor kiezen om de batterijen de hele dag op te laden, maar dan gaan ze sneller leeg.

Er zit een microfoon en luidspreker in waarmee je direct met je baby kunt praten, zelfs als je ergens anders in huis bent. Soms is het genoeg om gewoon iets tegen hem te zeggen of een liedje te zingen, zonder uit bed te hoeven komen. Dan kun je meteen weer omdraaien. Wij verwachten dat dit merk op langere termijn wel een groot marktaandeel in Nederland voor zich gaat winnen.