Babyfoons camera: Een top 3 2023

Babyfoons camera: Een top 3 2023

Ontdek de beste babyfoon camera voor 2023 die betaalbaar zijn en toch uitstekende prestaties leveren. In dit artikel presenteren we onze top 3 aanbevelingen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor de veiligheid en gemoedsrust van jouw kleintje. Lees verder om te zien welke babyfoon camera’s in 2023 bovenaan ons lijstje staan!

1. Needs

Ben jij een ouder en wil je graag de makkelijkste babyfoon vinden? Kijk dan niet verder! De Needs! babyfoons met camera is altijd en overal te gebruiken. Je krijgt een melding op je telefoon als de baby geluid maakt of beweegt. En je kunt alles wat er in beeld gebeurt automatisch volgen. De babyfoon geeft dag en nacht goed beeld en heeft ook geluid, zodat je met de baby kunt praten. Je kunt ook video’s opslaan als je dat wilt.

Deze babyfoon heeft een ingebouwde tweewegs-audio functie. Dat betekent dat je alles kunt horen en dat je met een knopje kunt praten. Zo kun je de baby geruststellen als hij huilt, of gewoon gezellig kletsen! Let op: wacht even totdat het icoontje voor praten in beeld komt voordat je begint met praten.

Als het ’s nachts donker is in de kamer, hoef je je geen zorgen te maken. Deze babyfoon heeft automatisch nachtzicht. Er zijn led-lampjes die ervoor zorgen dat je ook ’s nachts goed kunt zien! Overdag is er natuurlijk geen probleem. Omdat de kwaliteit heel goed is (1080p), zie je altijd scherp!

De babyfoon heeft een sensor die beweging detecteert. Als er iets beweegt binnen het bereik van de camera, krijg je een berichtje op de app. Je krijgt ook een melding als er alleen geluid is. Zo kun je makkelijk zien of de baby bijvoorbeeld huilt. J e kunt ook instellen dat hij automatisch bewegende mensen of dieren volgt. Hij maakt zelfs foto’s van wat er gebeurt! Zo kun je dus altijd zien wat er gebeurt, waar je ook bent!

2. B-care – Babyfoons camera

Met de nieuwe B-care Babyfoons met Camera kun je zonder zorgen naar je kindje luisteren en kijken. De babyfoon heeft handige functies en nieuwe technologieën. Met de Babyfoon met Camera van B-care kun je overdag én ’s nachts duidelijk zien hoe het met je baby gaat. De babyfoon heeft een speciale camera die automatisch nachtzicht inschakelt, waardoor je zelfs in het donker goed kunt zien. De camera past zich aan het lichtniveau in de kamer aan.

Op het scherm van de ouderunit kun je alles goed zien, want het is maar liefst 12,5 cm groot! De ouderunit heeft een oplaadbare batterij waarmee het scherm wel 8 uur lang aan kan blijven staan. Als je baby onrustig is, kun je gemakkelijk inzoomen op het scherm. Je kunt ook zelf bepalen hoe helder het scherm is. De babyfoon werkt binnen een afstand van 50 meter en buiten zelfs tot wel 300 meter!

Als je staat te koken en je kindje wordt wakker, kun je via de babyfoon terugpraten of een slaapliedje aanzetten om je kindje gerust te stellen. Je kunt dus altijd met je baby praten als hij huilt. Er zijn maar liefst 8 slaapliedjes waaruit je kunt kiezen. Op de ouderunit zitten lichtjes die laten zien of er geluid uit de babykamer komt. Dit is ook handig voor mensen die slecht kunnen horen.

’s Nachts kun je de VOX-functie gebruiken, dan gaat de ouderunit aan als je baby geluid maakt. Zo hoef je niet het felle licht van het scherm te zien. De VOX-modus zorgt ervoor dat het scherm uitgaat en de babyfoon minder batterij gebruikt, wel tot 50% minder! De babyfoon kan wel 13 uur standby blijven zonder opladen. Zodra de camera geluid detecteert, gaat het scherm weer aan.

3. Motorola

De Motorola Babyfoons VM44 CONNECT is een apparaat waarmee je je kindje kunt zien via de camera en bovendien ook kunt horen. Het heeft een groot scherm waarop je je kindje kunt bekijken terwijl het slaapt of speelt. Als je ergens anders bent, kun je ook via je telefoon of tablet naar je kindje kijken. Je moet hiervoor de Motorola Nursery app downloaden.

Dit kan handig zijn als een van de ouders bijvoorbeeld op reis is, of als iemand anders op je kindje past terwijl jij aan het werk bent. Met de babymonitor kun je inzoomen om je kindje van dichtbij te kunnen zien. Als het donker is, kun je het infrarood nachtzicht gebruiken om toch goed te kunnen kijken. Ook meet de babymonitor de temperatuur in de kamer, zodat je weet of het niet te warm of te koud is voor je kindje.

Met deze babyfoon kun je ook praten tegen je kindje. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je eraan komt of een slaapliedje zingen om hem of haar gerust te stellen. Je kunt zelfs jouw stem opnemen terwijl jij een boekje voorleest of een liedje zingt, en dit later afspelen als jij er niet bent. Daarnaast heeft de babymonitor ook 10 geluidjes die rustgevend zijn voor baby’s, zoals natuurgeluiden, slaapliedjes en luisterverhaaltjes.