Babyfoon met camera en app

Babyfoon met camera en app

Ontdek het gemak en de gemoedsrust van een babyfoon met camera en app. Met deze innovatieve technologie kun je je baby altijd in de gaten houden, waar je ook bent. De camera biedt scherpe beelden en de bijbehorende app zorgt ervoor dat je op elk moment kunt zien hoe het met je kleintje gaat. Geen gedoe meer met ouderwetse babyfoons, maar een moderne en gebruiksvriendelijke oplossing voor ouders die willen multitasken zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid en comfort.

Luvion Grand Elite 3

Met de Luvion Grand Elite 3 kun je altijd en overal een oogje in het zeil houden bij je baby. Dankzij de geavanceerde camerafuncties en de handige bijbehorende app kun je gemakkelijk live meekijken naar je kindje, waar je ook bent. Of je nu even beneden wilt koken terwijl je baby boven slaapt of op bezoek bent bij vrienden, met deze babyfoon hoef je nooit meer ongerust te zijn.

De installatie van de Luvion Grand Elite 3 is eenvoudig en snel te doen. Binnen enkele minuten ben je klaar om te genieten van alle functies die deze babyfoon te bieden heeft. Deze babyfoon met camera en app is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor zelfs technologische nieuwelingen er gemakkelijk mee kunnen werken.

Veiligheid staat voorop bij de Luvion Grand Elite 3. De babyfoon maakt gebruik van een beveiligde verbinding, zodat alleen jij toegang hebt tot het camerabeeld en geluid. Daarnaast heeft deze babyfoon een groot bereik, zodat je zelfs in de tuin kunt zijn terwijl je nog steeds verbonden bent met de camera in de babykamer.

Niet alleen kun je jouw kleintje zien via de camera, maar dankzij het kristalheldere beeldscherm van de Luvion Grand Elite 3 zie je ook elk detail. Daarnaast zorgt het hoogwaardige geluidssysteem ervoor dat elk geluidje van je baby duidelijk hoorbaar is. Zo kun je snel reageren als je kleintje je nodig heeft.

Alecto DVM200M – Babyfoon met camera en app

De Alecto DVM200M babyfoon is eenvoudig in gebruik en heeft een helder 4,3-inch kleurenscherm of je bekijkt de beelden via een app. Je kunt de camera draaien en kantelen om het beste zicht op je baby te krijgen. Daarnaast kun je ook het geluid in de kamer horen via de ingebouwde microfoon. Zo kun je niet alleen zien, maar ook horen wat er gebeurt.

Niet alleen kun je live beelden bekijken, maar deze babyfoon heeft ook een intercomfunctie. Hiermee kun je tegen je baby praten en geruststellen zonder daadwerkelijk naar de kamer te gaan. Dit kan vooral handig zijn als je baby onrustig is en je hem of haar wilt kalmeren zonder de slaap te onderbreken.

De Alecto DVM200M beschikt over een ingebouwde camera waarmee je haarscherpe beelden van je baby kunt bekijken. De beelden worden via de bijbehorende app op je smartphone of tablet getoond, zodat je altijd en overal kunt meekijken. Of je nu in de woonkamer zit of onderweg bent, met deze babyfoon ben je altijd op de hoogte van wat er gaande is in de kinderkamer.

Een van de handige functies van deze babyfoon is dat hij ook ’s nachts goed werk levert. Dankzij de infraroodcamera kun je zelfs in het donker duidelijk zien hoe het met je kindje gaat. Zo hoef je niet bang te zijn dat je iets mist terwijl je kleintje slaapt. Bovendien heeft hij een gunstigere prijs en daarmee is hij voor het grote publiek ook lekker toegankelijk.

Elro BC3000

Op nummer 3 in de Babyfoon met camera en app staat de Elro BC3000. Met de Elro BC3000 kun je jouw baby niet alleen horen, maar ook zien. De camera heeft een haarscherpe beeldkwaliteit, zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Via de bijbehorende app kun je eenvoudig live meekijken op je smartphone of tablet, waar je ook bent.

Zo kun je altijd gerust zijn dat alles goed gaat met jouw kleintje. Een ander groot voordeel van de Elro BC3000 is dat deze babyfoon is voorzien van infrarood nachtzicht. Hierdoor kun je zelfs in het donker nog steeds alles goed zien. Of het nu dag of nacht is, jij hebt altijd zicht op jouw kindje.

Daarnaast heeft de Elro BC3000 nog meer handige functies. Zo beschikt deze babyfoon over tweeweg-audio, waardoor je niet alleen kunt luisteren naar geluiden uit de babykamer, maar ook terug kunt praten naar jouw kindje. Daarnaast kun je via de app verschillende slaapliedjes afspelen om je baby te helpen ontspannen en in slaap te vallen.

De Elro BC3000 is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. De installatie is eenvoudig en de bediening van de app is intuïtief. Daarnaast kun je de camera gemakkelijk draaien en kantelen, zodat je altijd het beste zicht hebt op jouw kindje. Kortom, met de Elro BC3000 – Babyfoon met camera en app haal je een betrouwbare en veelzijdige babyfoon in huis voor een betaalbare prijs.

Babyfoon met camera en app V.P.

Vervolgens komen we bij het budget model van het merk V.P. die beschikt over de minimale basisfuncties die een babyfoon met camera en app nodig heeft.  De V.P. Babyfoon is speciaal ontworpen voor het toezicht op kinderen, huisdieren en ouderen. Je kunt op afstand meekijken in Full HD, communiceren via de ingebouwde speakers en zelfs beelden opslaan dankzij de Micro-SD poort. Alles wat je nodig hebt om gemoedsrust te hebben.

Dankzij de infrarood nachtvisie kun je ook ’s nachts een oogje in het zeil houden. De ingebouwde infraroodlamp zorgt voor duidelijk beeld, zelfs midden in de nacht. Met tweezijdige communicatie kun je altijd direct contact hebben met elkaar via de ingebouwde speaker en microfoon. De camera kan 360 graden draaien en heeft een kantelhoek van 80 graden, waardoor je vanuit elke hoek zicht hebt.

Je kunt beelden opslaan dankzij de Micro SD-opslag of direct in de cloud bewaren. Ideaal voor het bewaren van bewijsmateriaal bij inbraken of andere ongevallen. Je kunt meerdere apparaten aansluiten op de babyfoon en zelf bepalen wie er mee kan kijken op de camera. Handig voor ouders, grootouders, familieleden of oppassen. De babyfoon kan staand, aan het plafond of aan de muur worden bevestigd, zodat je de ideale hoek kunt kiezen om te observeren.

Xoozi Qt64

Last but not least in onze top 5 babyfoon met camera en app hebben we de Xoozi Qt64 die wordt geleverd met een SD kaart voor het opslaan van de beelden. Met de Xoozi Ultra HD babycamera ben je altijd verbonden, of je nu thuis bent of onderweg. Je kunt eenvoudig meekijken via je smartphone, tablet, PC of MAC. De camera kan gemakkelijk worden gekoppeld aan je eigen netwerk met behulp van de gebruiksvriendelijke babyfoon app voor IOS en Android.

Je hebt de keuze om continu mee te kijken of alleen pushmeldingen te ontvangen bij beweging. Met de terugspreekfunctie kun je bijvoorbeeld je kind geruststellen en met de opnamefunctie kun je speciale momenten vastleggen. De camerabeelden kunnen worden bekeken en opgenomen in Ultra HD kwaliteit.

Via de app worden de beelden met optimale kwaliteit weergegeven op jouw scherm. Dankzij de Ultra HD Lens en het infrarood nachtzicht zijn de beelden altijd uitstekend. Met de Xoozi babycamera heb je overal ter wereld toegang tot je camera’s, zolang er een goede internetverbinding is. 4G, 5G of Wifi is vereist en de babyfoon moet verbonden zijn met je netwerk. Waar je ook bent, je kunt altijd en overal naar de beelden kijken!