babyfoon zonder camera

Dé beste babyfoon zonder camera

Ben je op zoek naar die ene babyfoon zonder camera, terwijl de huidige trend alleen maar een babyfoon met mét camera aanbiedt? Op zoek naar een goede babyfoon waar het geluid overbrengen de belangrijkste taak is? Je bespaart een hoop geld als er geen camerafunctie op jouw babyfoon hoeft te zitten.

 

Gelukkig zijn ze er nog steeds; de babyfoon zonder camera. Dit wordt ook wel een audio babyfoon genoemd. Ben je dus op zoek naar een goede babyfoon zonder te veel poespas? Een babyfoon die doet wat hij moet doen; jou waarschuwen als je baby wakker is of huilt.

Wat zijn de voor- en nadelen van een babyfoon zonder camera?

Als je op zoek bent naar een babyfoon, zal je zien dat er veel prijsverschillen zijn in de wereld van babyfoons. Een babyfoon zonder camera is vaak een stuk goedkoper dan een babyfoon met camera. Een babyfoon zonder camera heeft vaak een groter bereik, zijn stralingsvrij en storingsvrij. Ben je op zoek naar een aantal extra functies, zoals het terugspreken of de kamertemperatuur meten? Deze opties zijn er in een aantal modellen.

 

De babyfoon zonder camera bestaat uit een ouderunit die je bij je houdt. De babyunit komt op de babykamer te staan. Het concept is eenvoudig en wordt al tientallen jaren gebruikt. Ze worden daarom ook al jaren getest en beoordeeld door veel mensen. We geven je onze top 5.

1. Alecto DBX-85 ECO

Al jaren de best verkochte babyfoon bij allerlei winkels. Hij is eenvoudig, heeft geen terugspreekfunctie of de mogelijkheid om slaapliedjes af te spelen. Maar hij is goed betaalbaar en doet wat hij moet doen: hij gaat af als er geluid wordt gemaakt in de babykamer. Het bereik is erg goed en ook de geluidskwaliteit is ruim voldoende.

2. Motorola MBP-8

Een lege accu of batterijen hoef je bij dit model geen zorgen om te maken. Je plugt hem namelijk in het stopcontact! Hij is volledig storingsvrij en heeft een groot bereik (tot wel 300 meter!). Ieder geluidje pikt hij op, met een hoog gevoelige microfoon.

3. Alecto DBX-92

Met zijn uitstekende bereik is deze babyfoon zonder camera erg geliefd bij veel mensen. Binnenshuis kun je tot wel 100 meter op afstand zitten. Buitenshuis heb je een bereik van maximaal drie kilometer. Ook vindt je altijd wel een storingsvrije zender met de 304 verschillende kanalen. Compact, licht van gewicht en makkelijk in gebruik. Wat wil je nog meer?

4. Alecto DBX-88 ECO

Deze digitale babyfoon heeft een aantal extra’s, zoals een terugspreekfunctie, temperatuursensor voor de kamer en een nachtlampje. Ook kun je er slaapliedjes op afspelen. Beide units werken op batterijen die opgeladen worden zolang de babyfoon aan het netstroom hangt.

5. Alecto DBX-10

Deze babyfoon zonder camera is een goedkope basis babyfoon met een helder geluid en weinig storingen. De bediening van het apparaat is heel eenvoudig, maar heeft wel een klein bereik; tot 50 meter binnenshuis. De batterijen gaan relatief lang mee, met name door de weinige extra’s op het apparaat. Ben je dus op zoek naar een eenvoudige babyfoon zonder alle extra’s voor een scherpe prijs? Dan zit je met de Alecto DBX-10 goed.

Heb je nu liever een babyfoon mét camera? Lees hier alles over.

babyfoon zonder camera