babyfoon zonder camera

Dé beste babyfoon zonder camera

Ben je op zoek naar die ene babyfoon zonder camera, terwijl de huidige trend alleen maar een babyfoon met mét camera aanbiedt? Op zoek naar een goede babyfoon waar het geluid overbrengen de belangrijkste taak is? Je bespaart een hoop geld als er geen camerafunctie op jouw babyfoon hoeft te zitten.

 

Gelukkig zijn ze er nog steeds; de babyfoon zonder camera. Dit wordt ook wel een audio babyfoon genoemd. Ben je dus op zoek naar een goede babyfoon zonder te veel poespas? Een babyfoon die doet wat hij moet doen; jou waarschuwen als je baby wakker is of huilt.

Wat zijn de voor- en nadelen van een babyfoon zonder camera?

Als je op zoek bent naar een babyfoon, zal je zien dat er veel prijsverschillen zijn in de wereld van babyfoons. Een babyfoon zonder camera is vaak een stuk goedkoper dan een babyfoon met camera. Een babyfoon zonder camera heeft vaak een groter bereik, zijn stralingsvrij en storingsvrij. Ben je op zoek naar een aantal extra functies, zoals het terugspreken of de kamertemperatuur meten? Deze opties zijn er in een aantal modellen.

 

De babyfoon zonder camera bestaat uit een ouderunit die je bij je houdt. De babyunit komt op de babykamer te staan. Het concept is eenvoudig en wordt al tientallen jaren gebruikt. Ze worden daarom ook al jaren getest en beoordeeld door veel mensen. We geven je onze top 5.

1. Alecto DBX-80

Als ouder wil je niets liever dan dat je baby veilig en comfortabel slaapt. De Alecto DBX-80 babyfoon is een betrouwbare keuze om jouw gemoedsrust te waarborgen. Met zijn technologisch geavanceerde functies biedt deze babyfoon optimale communicatie en controle, zodat jij altijd dichtbij je kleintje kunt zijn, zelfs als je niet in dezelfde kamer bent.

2. Motorola MBP-24

Een lege accu of batterijen hoef je bij dit model geen zorgen om te maken. Je plugt hem namelijk in het stopcontact! Hij is volledig storingsvrij en heeft een groot bereik (tot wel 300 meter!). Ieder geluidje pikt hij op, met een hoog gevoelige microfoon.

3. Alecto DBX-68

Dit model staat bekend om zijn grote bereik buiten de deur van maar liefst 1000 meter. Daarnaast wordt er ook een tempratuur weergeve zodat je precies kunt zien of de baby het niet te fris heeft.

Binnen in huis heeft hij ook een 3 keer zo groot bereik als de meeste modellen met 150 meter. De accu gaat minimaal 12 uur mee bij continue gebruik en 20 uur bij stand by gebruik. In de meeste gevallen is het dus voldoende om hem slechts 1 keer per dag op te laden.

4. Alecto DBX-88

Dan hebben we de Alecto DBX-88 die door zijn DECT technologie 100% storingsvrij is. Bovendien zit er een speciale ECO stand op om energie te besparen. Dit is niet alleen goed voor de energierekening, maar zo kun je ook langer met de ouder unit doen zonder hem op te laden.

Bovendien is dit een van de meest gebruiksvriendelijke modellen van het merk Alecto. Dit omdat je de ouderunit op een laadstation kunt zetten in plaats van een kabel er in te moeten stoppen. Zo kan je hem dag en nacht makkelijk opladen!

5. Alecto DBX-85

Een van de belangrijkste kenmerken van de Alecto DBX-85MT is het indrukwekkende bereik van maar liefst 300 meter buiten en 50 meter binnen.  Met zijn betaalbare prijs is dit wel een van de best verkochte babyfoons in Nederland.

Een ander belangrijk voordeel van de Alecto DBX-85MT is de tweerichtingscommunicatie. Je kunt dus niet alleen naar de baby luisteren, maar je kunt ook tegen hem of haar praten. Bovendien zit er een tempratuurweergave op waardoor je precies kunt zien hoe warm het is en/of dit voldoende is voor de baby.

Heb je nu liever een babyfoon mét camera? Lees hier alles over.

babyfoon zonder camera