babyfoon met groot bereik

Op zoek naar een babyfoon met groot bereik?

Je bent op zoek naar een babyfoon met groot bereik, maar welke babyfoon is hiervoor het meest geschikt? Als ervaringsdeskundigen op dit vlak hebben we alles voor je uitgezocht en geven hier onze korte samenvatting. Zo kun je snel aan de slag met jouw babyfoon met groot bereik!

 

Top 5 voor de beste babyfoon met groot bereik

1. Alecto DBX-92 PMR

Met een bereik van wel 3 kilometer buitenshuis en 100 meter binnenshuis hebben we hier wel een goede babyfoon met groot bereik aan. Door de PMR techniek waar ook portofoons mee werken, kan deze babyfoon zo’n groot bereik overbruggen. Er zijn altijd genoeg storingsvrije zenders te vinden, want er zitten wel 304 kanalen. De ouderunit checkt veelvuldig of er nog contact is met de babyunit. Ook kun je deze babyfoon uitbreiden met bijvoorbeeld een koptelefoon en externe microfoon. Fijn om extra opties te hebben.

Samenvatting Electo DBX-92 PMR
Bereik: 3000 m. buiten / 100 m. binnen
Camera: Nee
Terugspreekfunctie:           Nee
Verbinding: PMR
Smartphone-app:     Nee
Temperatuurweergave: Nee

2. Babymoov Premium Care

Een wonderlijke babyfoon die wat ons betreft niet de schoonheidsprijs wint qua uiterlijk. Maar goed, smaken verschillen. De reden waarom deze babyfoon in onze top 5 opgenomen is omdat de Babymoov Premium Care gebruik maakt van een vernieuwde communicatietechniek. Het heeft hierdoor 33 keer minder straling dan normale DECT babyfoons. Dit geeft ons wel een prettig gevoel, omdat het apparaat altijd erg dicht bij je kindje staat. Ook beschikt het over een terugspreek functie en schakelt hij alleen in als er geluid wordt waargenomen. Deze babyfoon met groot bereik kan tot wel 1400 meter buitenshuis overbruggen.

Samenvatting Babymoov Premium Care
Bereik: 1400 m. buiten / 150 m. binnen
Camera: Nee
Terugspreekfunctie:           Ja
Verbinding: Digitaal
Smartphone-app:     Nee
Temperatuurweergave: Ja

 

3. Alecto DBX-62 Digital

Het leuke extraatje aan deze babyfoon is toch wel de babyprojector: een kijkspel wat op het plafond een projectie toont. Gecombineerd met een slaapliedje valt hierdoor je kleintje heerlijk in slaap. De babyfoon heeft een groot bereik tot 800 meter. Heb je meerdere kindjes die je in de gaten wilt houden? Dan is deze Alecto DBX-62 ook ideaal, want hij is uit te breiden tot 4 babyunits. De ouderunit gaat tot wel 20 uur mee en kan eventueel op een trilstrand worden gezet. Is de temperatuur op de kamer van de babyunit te hoog of te laag, dan krijg je hier een seintje van. Een behoorlijk veelzijdige babyfoon met groot bereik.

Samenvatting Alecto DBX-62 Digital
Bereik: 800 m. buiten / 150 m. binnen
Camera: Nee
Terugspreekfunctie:           Ja
Verbinding: Digitaal
Smartphone-app:     Nee
Temperatuurweergave: Ja

4. BC-6500D Digital Exclusive

Een babyfoon met ver bereik die er ook nog eens esthetisch goed uit ziet, dat is een korte omschrijving van de BC-6500D Digital Exclusive. Heb je een grote tuin en wil je een lange afstand overbruggen met je babyfoon. Dan zit je goed met deze babyfoon, hij heeft namelijk een bereik van maximaal 800 meter. Ook kun je jouw kindje geruststellen met de terugspreek functie. De babyfoon is met een turbolader snel op te laden in 3 uur. Ook is deze set uit te breiden tot 3 babyunits op 1 ouderunit.

Samenvatting BC-6500D Digital Exclusive
Bereik: 800 m. buiten / 100 m. binnen
Camera: Nee
Terugspreekfunctie:           Ja
Verbinding: Digitaal
Smartphone-app:     Nee
Temperatuurweergave: Ja

 

5. Alecto DBX-60

Een babyfoon die 100% storingsvrij is, dat is de sterke kracht van de Alecto DBX-60. Het maximale bereik van deze babyfoon is tot wel 1000 meter buitenshuis. De geluidsgevoelige microfoon is instelbaar en het apparaat gaat tot ongeveer 20 a 25 uur mee zonder op te laden.

Samenvatting Alecto DBX-60
Bereik: 1000 m. buiten / 150 m. binnen
Camera: Nee
Terugspreekfunctie:           Nee
Verbinding: Digitaal
Smartphone-app:     Nee
Temperatuurweergave: Nee

Wil je meer weten over babyfoons met groot bereik? Lees hier ons uitgebreide artikel over dit onderwerp.