babyfoon met groot bereik

Op zoek naar een babyfoon met groot bereik?

Je bent op zoek naar een babyfoon met groot bereik, maar welke babyfoon is hiervoor het meest geschikt? Als ervaringsdeskundigen op dit vlak hebben we alles voor je uitgezocht en geven hier onze korte samenvatting. Zo kun je snel aan de slag met jouw babyfoon met groot bereik!

Top 5 voor de beste babyfoon met groot bereik

1. Alecto DBX-80

De DBX-80 heeft een indrukwekkend bereik van 300 meter buitenshuis en 50 meter binnenshuis, waardoor ouders vrij kunnen bewegen terwijl ze hun baby in de gaten houden. Bovendien heeft de unit voor de ouders een accu die tot wel 9 uur zonder stroom kan.Met de Alecto DBX-80 kun je ervoor kiezen om alleen geluiden boven een bepaald niveau weer te geven. Hierdoor worden onnodige ruis en achtergrondgeluiden gefilterd, zodat je alleen belangrijke geluiden hoort, zoals het gehuil van je baby.

Samenvatting Alecto DBX-80
Bereik: 3000 m. buiten / 150 m. binnen
Camera: Nee
Terugspreekfunctie:           Nee
Verbinding: PMR
Smartphone-app:     Nee
Temperatuurweergave: Nee

2. Babymoov Premium Care

Een wonderlijke babyfoon die wat ons betreft niet de schoonheidsprijs wint qua uiterlijk. Maar goed, smaken verschillen. De reden waarom deze babyfoon in onze top 5 opgenomen is omdat de Babymoov Premium Care gebruik maakt van een vernieuwde communicatietechniek. Het heeft hierdoor 33 keer minder straling dan normale DECT babyfoons. Dit geeft ons wel een prettig gevoel, omdat het apparaat altijd erg dicht bij je kindje staat. Ook beschikt het over een terugspreek functie en schakelt hij alleen in als er geluid wordt waargenomen. Deze babyfoon met groot bereik kan tot wel 1400 meter buitenshuis overbruggen.

Samenvatting Babymoov Premium Care
Bereik: 1400 m. buiten / 150 m. binnen
Camera: Nee
Terugspreekfunctie:           Ja
Verbinding: Digitaal
Smartphone-app:     Nee
Temperatuurweergave: Ja

3. Alecto DBX-68 

De Alecto DBX-68 heeft een prima bereik van 150 meter binnenhuis en 1000 meter daarbuiten. Met een volledig opgeladen batterij kan de Alecto DBX-68 tot wel 10 uur meegaan in stand-by modus en tot 12 uur bij continu gebruik. De Alecto DBX-68 is uitgerust met een handige nachtverlichting op zowel de babyunit als de ouderunit. Dit maakt het gemakkelijk om ’s nachts snel de weg te vinden zonder de kamer van je kindje volledig te hoeven verlichten. Via de ouder unit is het tevens ook mogelijk om tegen je baby te praten en vice versa.

Samenvatting Alecto DBX-68
Bereik: 1000 m. buiten / 150 m. binnen
Camera: Nee
Terugspreekfunctie:           Ja
Verbinding: Digitaal
Smartphone-app:     Nee
Temperatuurweergave: Ja

4. Luvion Icon Long Range

Op nummer 4 hebben we de Luvion Icon Long Range die ook prima geschikt is voor lange afstanden. Hij heeft buitenhuis een bereik van 3km en binnenhuis 300 meter. Het is een relatief nieuw en onbekend merk, maar ze hebben wel gekozen voor de beste technologieen, want je ziet dat je het dubbel qua bereik binnen kunt bereiken vergeleken met andere babyfoons in deze top 5. De extra functies ontbreken jammer genoeg, maar de basis functies van waar een babyfoon over moet beschikken heeft hij allemaal.

Samenvatting Luvion Icon Long Range
Bereik: 3 Km. buiten / 300 m. binnen
Camera: Nee
Terugspreekfunctie:           Nee
Verbinding: PMR
Smartphone-app:     Nee
Temperatuurweergave: Nee

5. Babymoov Expert Care Babyfoon 2019

Als laatste hebben we de betaalbare Babymoov Expert Care Babyfoon 2019 die een bereik heeft van 1KM. Voor de meest ouders is dit meer als voldoende, want niemand laat zijn kind alleen op meer dan 1KM afstand. Binnen heeft hij een bereik van 50 meter en de handige VOX functie. Hiermee wordt de ouder unit ingeschakeld zodra de baby geluid maakt. Eventueel zou je dit ook op trillen kunnen zetten mocht je geen fan zijn van het geluid, maar hou de babyfoon dan wel dicht bij je zodat je niets mist.

Samenvatting Babymoov Expert Care Babyfoon 2019
Bereik: 1000 m. buiten / 50 m. binnen
Camera: Nee
Terugspreekfunctie:           Nee
Verbinding: Digitaal
Smartphone-app:     Nee
Temperatuurweergave: Nee

Wil je meer weten over babyfoons met groot bereik? Lees hier ons uitgebreide artikel over dit onderwerp.