babyfoon app

Wat is de beste babyfoon met camera?

Ben je op zoek naar de beste babyfoon met camera? Dat begrijpen wij heel goed! Een extra paar ogen en oren is waar je van droomt, als je een baby hebt. Want voor wat gemoedsrust heb je wel wat over. Maar welke babyfoon biedt je dit gemak? En natuurlijk; welke investering in een babyfoon is het beste om te doen?

Top 4 van de beste babyfoon met camera

De afgelopen jaren heeft de babyfoon met camera flink aan populariteit gewonnen. Voor kersverse én digitaal-handige ouders is bewegend beeld op de babyfoon erg geruststellend. Maar er is tegenwoordig zoveel keuze, dat het steeds lastiger wordt om te kiezen.

 

Zie je door de bomen het bos niet meer? We helpen je graag op weg. We hebben een top 5 samengesteld van de beste babyfoon met camera. Hierbij hebben we gelet op alle reviews van andere gebruikers, onze eigen ervaringen, functionaliteit, kwaliteit en natuurlijk de prijs voor de babyfoon. Ook testen van verschillende consumentenorganisaties zijn hierin meegenomen.

1. Luvion Essential babyfoon

Gemiddeld genomen is de Luvion Essential babyfoon als beste uit de test gekomen. De goede prijs/kwaliteit verhouding heeft bij deze babyfoon hoog gescoord. Ook heeft hij al meerdere prijzen in de wacht gesleept, zoals de Ouders van Nu award.

 

De Luvion Essential heeft een kleurenbeeldscherm van 3,5 inch groot met een aantal leuke extra’s. Je hebt bijvoorbeeld nachtzicht, je kunt de kamertemperatuur inzien of inzoomen op je kleintje. Je hebt de mogelijkheid om meerdere camera’s aan te sluiten. Dit kan handig zijn als je meerdere kindjes hebt om in de gaten te houden. De camera heeft niet de mogelijkheid om te draaien. Wil je dit wel, kies dan voor de Luvion Essential Plus babyfoon.

2. Alecto DVM 200 babyfoon

Nog zo een absolute topper is de Alecto DVM 200. Met het predicaat op zak van Beste koop van de consumentenbond is deze babyfoon met camera een fraai apparaat. De camera is op afstand te draaien, heeft een groot scherm (4,3 inch) en een terugspreekfunctie. Hij is wel prijzig, maar biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding. In totaal kun je tot 4 camera’s aansluiten en een infrarood camera voor nachtzicht.

3. Luvion Prestige Touch 3 babyfoon

Een kleurenscherm van maar liefst 7 inch! Je baby goed in beeld, dat krijg je bij de Luvion Prestige Touch 3 babyfoon. Ook deze babyfoon met camera behoort tot de betere exemplaren en kan uitgebreid worden met in totaal 4 camera’s. Door de digitale FHSS verbinding is deze babyfoon vrijwel geheel storingsvrij. De accu is helaas wel snel leeg en helaas werkt hij niet op batterijen.

4. Elro BC300 Baby Monitor Royale

Deze babyfoon mét app wordt geleverd met een touchscreen van 12,7 cm. Je kan je baby met de app op grote afstand in de gaten houden. Het beschikt over een HD resolutie en je kunt de camera bewegen via de ouderunit. Je kunt naast de wifi verbinding via de app ook gewoon de normale digitale verbinding gebruiken tot 100 meter afstand. Een vrij nieuwe babyfoon, maar hij krijgt al veel goede beoordelingen.

Wil je meer te weten komen over babyfoons die via een app werken? Lees ons artikel waarin we alles vertellen over de babyfoon app mogelijkheden.

babyfoon app